لیست دانشگاه‌ها در اپلای پلاس

لیست اطلاعات کامل رشته-دانشگاه‌

لیست رشته-دانشگاه هدف متقاضی با توجه به معیارهای درخواستی متقاضی (هزینه، کشور، فیلد تحصیلی و ...)
لیست رشته-دانشگاه شامل موارد زیر میباشد:
نام رشته، نام دانشگاه، شهر، کشور، میزان شهریه، مینیمم زبان درخواستی، ددلاین ها، وبسایت رشته

تعداد لیست اطلاعات کامل رشته-دانشگاه‌ انجام شده : 204


4.5/5

سطح کلی رضایت کاربران

4.7/5

سطح رضایت از پاسخگویی

4.6/5

کیفیت لیست اطلاعات کامل رشته-دانشگاه‌

4.8/5

سرعت در پاسخگویی

مراحل انجام :

1- تعداد دانشگاه مد نظر را انتخاب و پرداخت را انجام دهید.

2- در پروفایل خود میتوانید به صورت جداگانه برای هر کشور تعداد دانشگاه و زمینه تحقیقاتی (گرایش) متفاوت را انتخاب کنید. تعداد دانشگاه داخل فرم شما بایستی در مجموع برابر تعداد دانشگاه سفارش شما باشد. لازم به ذکر است نیاز نیست برای هرکشور یا زمینه تحقیقاتی (گرایش) سفارش جدا ثبت کنید و همگی میتواند در یک سفارش ثبت شود. لطفا در هنگام پر کردن فرم هرنوع اطلاعاتی که به دقیقتر پیدا شدن دانشگاه شما منجر شود ارائه دهید. شما میتوانید رزومه خود را در قسمت تیکتینگ برای مجری ارسال فرمایید تا با دید بهتری دانشگاه مختص شما را ارائه دهند.

3- یکی از مجریان متخصص اپلای پلاس با شما از طریق تیکتینگ در ارتباط خواهد بود تا تمامی سوالات شما را پاسخ دهد یا در صورت نیاز برای تکمیل لیست از شما اطلاعاتی فرای فرم مورد نظر بگیرد.

4- در انتها فایل برای شما آپلود شده و شما میتوانید درخواست ادیت (در صورت مغایرت لیست ارائه شده با لیست درخواستی) داده یا مدرک را تایید فرمایید.

5- لطفا در نظر داشته باشید پس از 5روز کاری در صورت عدم تایید/تایید از طرف اپلای پلاس مدرک مورد نظر مورد تایید شما تلقی میگردد.

تعداد دانشگاه‌های درخواستی شما :

هزینه لیست اطلاعات کامل رشته-دانشگاه‌ : 100000 تومان (هر مورد)
زمان انجام : 4 الی 6 روز پس از پر کردن فرم توسط متقاضی

در صورت نیاز به انجام زودتر از موعد ذکر شده حتماً از قبل با تیم اپلای پلاس هماهنگ فرمایید. اپلای پلاس ممکن است در زمانی کمتر از زمان ذکر شده خدمات را انجام دهد و یا انجام خدمات تا زمان حداکثر ذکر شده به طول انجامد. مسئولیت برنامه ریزی زمان درخواست با متقاضی است.

کد تخفیف : اعمال
مبلغ قابل پرداخت : 100,000 تومان

با توجه به اینكه پیگیری سفارش شما بایستی از طریق حساب کاربری انجام شود، لطفاً ابتدا وارد حساب کاربری شوید و سپس اقدام به ثبت سفارش فرمایید.

انتخاب دانشگاه و رشته مورد نظر

انتخاب رشته برای ادامه تحصیل

انتخاب رشته تحصیلی می تواند یک تصمیم بسیار دشوار باشد. در حقیقت، 61٪ فارغ التحصیلان دانشگاه در صورت توانایی بازگشت دوباره به دانشگاه تمایل دارند رشته خود را تغییر دهند. دانشجویان معمولاً رشته ی خود را بر اساس عوامل اقتصادی انتخاب می کنند. همچنین مهم است که به بررسی رشته هایی بپردازیم که منعکس کننده ارزش ها و صفات شخصی هستند. تقاضا برای رشته های مختلف تحصیلی بسته به رشد صنعت متفاوت خواهد بود. با این حال، دانشجویان امروزه برای ورود به دانشگاه ها تشویق می شوند قبل از انتخاب رشته خود برای یک برنامه تحصیلی چهار ساله، چندین عامل را در نظر بگیرند. این معیار ها و عوامل مهم عبارتند از:

هزینه کلی دوره

انتظارات حقوق و دستمزد

نرخ اشتغال در این زمینه

فرصت های دریافت مدارک پیشرفته

در نهایت، با در نظر گرفتن این نکات، دانشجو است باید تصمیم بگیرد که کدام رشته بهترین بازده سرمایه گذاری را برای تحصیلات بعد از دوره ی متوسطه برای او ارائه می دهد.

رشته هایی که بیشتر از همه توصیه می شوند

فارغ التحصیلان دانشگاه ها می توانند منبع مفیدی برای دانش آموزانی باشند که در زمینه های مختلف تحصیل مشغول کاوش هستند یا تمایل به تغییر رشته دارند. این افراد بینش مهم و ارزشمندی را در مورد دانشجویان فعلی و دانشجویان آینده و جویندگان کار ارائه می دهند. نظرسنجی اخیر Payscale نشان داده است که فارغ التحصیلان دارای مدرک دانشگاهی معمولاً رشته هایی در زمینه های علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات را توصیه می کنند. رشته های دیگر که توصیه شده اند، شامل بیزنس، حسابداری و امور مالی، مدیریت، پرستاری و مراقبت های بهداشتی هستند. از طرف دیگر، رشته های مرتبط با هنر، علوم انسانی و علوم اجتماعی در بین فارغ التحصیلان دانشگاه ها و کالج ها میزان توصیه کمتری را کسب کردند.

رشته های دارای بالاترین میزان اشتغال

میزان اشتغال بین متخصصانی که با مدرک لیسانس وارد بازار کار می شوند و افرادی که برای کسب مدرک دانشگاهی یا سایر مدارک معتبر اقدام می کنند متفاوت خواهد بود. همچنین مطالعات نشان داده است که میزان اشتغال بین فارغ التحصیلان جدید و دارندگان مدرک لیسانس با چندین سال تجربه حرفه ای متفاوت است. در این میان رشته بیزنس با 26.1%، آموزش با 9.4%، علوم انسانی و هنر های لیبرال با 8.6% و معماری و مهندسی با 8.3% از محبوب ترین رشته ها بین دانشجویان هستند.

تغییر رشته

طبق گزارشی اخیر از دانشگاه لاورن، تقریباً نیمی از دانشجویان سال اول در حالی وارد کالج و دانشگاه می شوند که در مورد رشته اصلی خود تصمیم نگرفته اند. بعلاوه، 70٪ از دانشجویان حداکثر یک بار در طول برنامه چهار ساله خود تغییر رشته می دهند. و اکثر دانشجویان نیز حداقل سه بار تغییر رشته می دهند. بسیاری از دانشجویان نگران این هستند که تغییر رشته آن ها باعث به تاخیر افتادن تحصیلات شود و در نتیجه هزینه های کلی دروس خود را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. با این حال، یک مطالعه در دانشگاه کنتاکی غربی نشان داد که تغییر رشته ها "حداقل تأثیر" را در زمان برنامه ریزی شده برای تحصیل داشته است. علاوه بر این، داده ها نشان می دهند که دانشجویان تمام وقت که حداقل یک بار رشته دانشگاهی خود را تغییر داده اند، نسبت به دانشجویانی که در کل برنامه لیسانس خود در همان رشته باقی مانده اند، نرخ فارغ التحصیلی بالاتری را گزارش دادند.

عوامل دخیل در انتخاب رشته

هر دانشجو برای تعیین رشته تحصیلی از معیارهای متفاوتی استفاده می کند. برخی از دانشجویان براساس درآمد مالی و پتانسیل مزایای آن، رشته های خاصی را دنبال می کنند. برخی دیگر کمتر بر حقوق و بیشتر بر سرگرم کننده بودن رشته، معنادار بودن رشته، حرفه ای بودن رشته، علاقه مند بودن به رشته و اینکه چقدر آن رشته آن ها را درگیر می کند تمرکز می کنند؛ در حالی که برخی مبنی بر اینکه آیا پس از فارغ التحصیلی می توانند مدارک پیشرفته تر کسب کنند و به ادامه تحصیل بپردازند یا خیر توجه می کنند.

پس از انتخاب رشته ی مناسب، قدم بعدی انتخاب دانشگاه و کالج است؛ لازم است تا شما دانشگاه ها و کالج های متناسب با شرایط خود و با ویژگی های مورد انتظار خودتان پیدا کنید و برای آن ها اپلای کنید. پیدا کردن دانشگاهی که واقعا مناسب شما باشد- چه از نظر شرایط جغرافیایی، شرایط کشوری که دانشگاه در آن قرار دارد و بسیاری دیگر از شرایط که در ادامه به آن ها می پردازیم- راز موفقیت شما است. وقتی شما دانشگاه مناسب خود را پیدا می کنید، تمام چیز های دیگر به راحتی حل شدنی و امکان پذیر خواهند شد: شانس پذیرش، کمک های مالی و بورسیه ها، و از همه مهمتر خوشحال بودن شما.

احتمالاً کالج های بسیاری وجود دارند که در آن شما خوشحال و موفق خواهید بود. و پیدا کردن آن ها به آن اندازه که به نظر می رسد سخت نیست. نیازی نیست تا ساعت ها به جستجوی هزاران دانشگاه، کالج و مدارس تحصیلات تکمیلی پرداخته و تمامی سایت های دانشگاه ها را چک کنید، شما می توانید از خدمات اپلای پلاس استفاده کنید و با توجه به رشته و مقطع و تمامی معیار های دیگری که برای انتخاب دانشگاه آینده ی خود دارید، هر تعداد دانشگاهی که می خواهید را سفارش دهید تا در کمتر از یک هفته لیست اطلاعات کامل آن ها در اختیار شما قرار بگیرد و بتوانید روند اپلای خود را از سر بگیرید.

معیار های انتخاب بهترین دانشگاه، کالج یا مدرسه تحصیلات تکمیلی

برای پیدا کردن دانشگاه ها و کالج هایی که مناسب شما باشند باید به این توجه کنید که آیا این دانشگاه یک دانشگاه خوب یا یک دانشگاه محبوب یا یک دانشگاه معتبر است یا خیر. خیلی اوقات ممکن است مواردی در انتخاب این دانشگاه "مناسب" برای شما دخیل هستند مانند اینکه والدین شما در آن جا تحصیل کرده اند؟ آیا این یک دانشگاه Ivy League است؟ یک دانشگاه دولتی است؟ و بسیاری موارد دیگر. همچنین باید به مسائل مالی نیز توجه داشته باشید. یافتن دانشگاه مناسب برای شما نیازمند تفکر و تامل درونی نیز می باشد؛ اینکه بودن شما در آن دانشگاه و تحصیل در آن جا به شما چه حسی می دهد و قرار است به کجا برسید و چه پیشرفت ها و موفقیت هایی را با تحصیل در این دانشگاه برای خود رقم بزنید. تمامی این موارد این سؤال را ایجاد می کنند که ...

چه چیزی باعث می شود یک دانشگاه "مناسب شما" باشد؟

اول از همه باید بگوییم که تقریباً بیش از یک دانشگاه "مناسب" برای شما وجود دارد. در هر صورت، هنگامی که در حال انتخاب دانشگاه مناسب برای اپلای هستید، سعی کنید به خاطر بسپارید که این دانشگاه باید جایی باشد که:

برای اینکه خود واقعی تان باشید، راحت هستید در عین حال به چالش هم کشیده می شوید.

بتوانید افرادی را در آن برای گپ و گفت با آن ها پیدا کنید.

فرصت مطالعه موضوعاتی را که به آن ها علاقه دارید را برای شما فراهم کند: ورزشی را که می خواهید انجام دهید، انجام کارآموزی که به روشن شدن برنامه های شغلی شما کمک می کند، و کلوپ ها و انجمن هایی را که می خواهید در آن ها عضو شوید.

شما یاد می گیرید که چگونه یاد بگیرید، به خوبی ارتباط برقرار کنید و مشکلات را حل کنید — مهارت هایی که همه کارفرمایان، می خواهند در یک فرد شایسته برای کار ببینند.

بتوانید تمام این آموزش ها را بدون ورشکسته شدن و گرفتن وام های بسیار زیاد دانشجویی و زیر بدهی آن ها رفتن، بدست آورید.

صحبت از هزینه های دانشگاهی شد، یک راز بسیار مهم اینجا نهفته است: از آنجا که تعداد بسیار زیادی دانشگاه و کالج در دنیا وجود دارد و به همین ترتیب انواع کمک های مالی نیز باید وجود داشته باشد، تقریباً همیشه می توانید به طور حتم یک دانشگاه را پیدا کنید که پاسخگوی نیاز شما و بودجه شما باشد. همیشه به یاد داشته باشید موفقیت آینده شما تا حد زیادی توسط شما و نه دانشگاه شما تعیین می شود. دانشگاه چیزی است که شما در آن خود را می سازید. بنابراین می توانید به هر کدام از هزاران کالج و دانشگاه در هر جای دنیا بروید و برای هر چالشی که دنیای واقعی پیش روی شما خواهد گذاشت، آماده شوید. در غیر این صورت، قرض گرفتن پول زیادی برای حضور در یک دانشگاه با "نام تجاری مشهور" واقعاً ضروری نیست یا ارزشش را ندارد. همچنین اینکه تعریف شما از دانشگاه یا کالج مناسب برای شما چیست نیز مهم است. حتی اگر در کل زندگی خود آرزو داشته باشید که به دانشگاه خاصی بروید، بررسی نکردن گزینه های دیگرتان اشتباه محض است.

موارد مهمی که در انتخاب دانشگاه باید درنظر بگیرید

یافتن تمامی دانشگاه های مناسب شما، در نهایت به یک سوال کاهش داده می شود: آیا این دانشگاه آنچه شما به دنبال آن هستید را دارد؟

همانطور که می توان تصور کرد، در دانشگاه ها عوامل زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفت. و نیازها و خواسته های هر دانشجو نسبت به دیگری متفاوت خواهد بود. با این حال، دسته بندی های زیر در مورد همه ی افراد اعمال می شود. این دسته بندی ها گسترده هستند، اما باتوجه به این ها قادر خواهید بود بهترین گزینه دانشگاهی مطابق با خودتان را پیدا کنید و آگاه ترین انتخاب ممکن را برگزینید. (به خاطر داشته باشید می توانید مواردی را که برای شما صدق نمی کند به راحتی نادیده بگیرید و فقط معیارهای دیگری را که مهم هستند، درنظر بگیرید):

رشته های تحصیلی

هزینه ها، کمک های مالی و قیمت مناسب

موقعیت مکانی

جامعه دانشگاهی و زندگی اجتماعی

فعالیت های ورزشی و سایر برنامه های فوق برنامه

اندازه دانشگاه

عمومی یا خصوصی؟

رشته های تحصیلی

شما برای دریافت مدرک دانشگاهی در یک دانشگاه ثبت نام می کنید، بنابراین جای تعجب ندارد که رشته های تحصیلی دانشگاه یکی از مهمترین معیار های شما برای انتخاب دانشگاه باشند. اما اگر نمی دانید در چه رشته ای می خواهید تحصیل کنید، دلیلی برای ترسیدن وجود ندارد! تعداد زیادی از دانشجویان بدون تصمیم درباره ی رشته ی خود وارد دانشگاه می شوند. در حقیقت، بسیاری از موسسات از شما می خواهند سال اول یا دو سال اول را صرف بررسی گزینه های دانشگاهی خود کنید؛ و یک فرصت خوب وجود دارد که بتوانید رشته خود را تغییر دهید. به دنبال دانشگاه هایی باشید که نماینده خوبی از علایق شما داشته باشند، چنین دانشگاه هایی انتخاب یا تغییر رشته را برای شما آسان تر می کند. همچنین به «شخصیت» آکادمیک دانشگاه و چگونگی درگیری آن با آنچه می خواهید انجام دهید فکر کنید: آیا به دنبال یک موسسه تحقیقاتی محور هستید؟ کلاس های درسی؟ صحنه هنری پر رونق؟ همه موارد بالا؟

یک راه خوب برای محدود کردن علایق دانشگاهی شما این است که فکر کنید در کدام کلاس ها و فعالیت ها بیشتر لذت می برید. روی موضوعاتی که به آن ها علاقه مند هستید تمرکز کنید، اما در مورد کلاس ها و فعالیت های مورد علاقه خود نیز فکر کنید. تعیین اینکه کدام یک از موضوعات را دوست دارید (یا از آن متنفر هستید) می تواند برخی دانشگاه ها را از گزینه های احتمالی شما حذف کند. استراتژی دیگر در نظر گرفتن هدف نهایی شغلی شما و شغل رویایی شما است. دریابید که تعدادی از متخصصان برتر در آن زمینه چه کسانی هستند و بدانید که در کجا به ادامه تحصیل پرداخته اند و در چه رشته هایی تحصیل کرده اند. علاوه بر رشته های برتر، باید از فرصت های تحقیق، کارآموزی و مربیگری نیز بپرسید، که می تواند در یافتن شغل آینده ی شما بسیار تأثیرگذار و مفید باشد. همچنین خوب است که امکانات دانشگاه را بررسی کنید؛ آیا آزمایشگاه ها، استودیوهای هنری و سایر منابع دانشگاهی به روز و مجهز وجود دارد؟ تجربه با جدیدترین فناوری ها همیشه به نفع شما خواهد بود.

هزینه ها، کمک های مالی و قیمت مناسب

این که شما صرفا به خاطر گران بودن هزینه های یک دانشگاه (شهریه، هزینه زندگی، هزینه اقامت، هزینه های کتاب ها و غیره) آن را از لیست دانشگاه های مورد نظر خود حذف کنید، یا فرض کنید شما به هیچ وجه نمی توانید از پس هزینه های این دانشگاه بر بیایید، می تواند یک اشتباه بزرگ باشد.. البته، برای اکثر دانشجویان و خانواده های آن ها، مقرون به صرفه بودن هزینه های دانشگاه بر روند تصمیم گیری آن ها بسیار تاثیرگذار خواهد بود. بیشتر کالج ها و دانشگاه ها درک می کنند که برای کمک به دانشجویان برای تکمیل آموزش خود نیاز است تا به آن ها کمک های مالی اعطا کنند و این کمک های مالی همه چیز را تغییر می دهد. در واقع ممکن است هنگامی که نامه دریافت کمک های مالی خود می گیرید، همان دانشگاه گران قیمتی که به نظر نمی رسید بتواند یک گزینه مناسب برای انتخاب باشد، در واقع مقرون به صرفه ترین گزینه شما باشد. دانشجویان اغلب دانشگاه ها و کالج ها از طریق طیف گسترده ای از منابع، مانند بورس های تحصیلی، جوایز توانایی ویژه (برای استعدادهای موسیقی، ورزشی، لیدرشیپ)، کمک های مالی چندفرهنگی و پیشینه قومی یا اشتغال در دانشگاه (کار-تحصیل) حمایت مالی ارائه می دهند.

موقعیت مکانی

چه نوع محلی از دانشگاه برای شما مناسب است؟ در یک شهر بزرگ، از کنسرت، تئاتر و نمایشگاه های هنری گرفته تا خرید و زندگی شبانه به فعالیت های هیجان انگیز دسترسی خواهید داشت. با این حال، اگر شب های ستاره ای را به چراغ های شهر ترجیح می دهید، ممکن است در یک دانشگاه روستایی شادتر باشید. به دنبال بهترین های هر دو مورد هستید؟ یک دانشگاه یا کالج واقع در حومه شهر را با دسترسی آسان به مرکز شهر در نظر بگیرید. شاید شما بخواهید از محل فعلی خود خیلی دورتر بروید، یا شاید بخواهید (یا نیاز دارید) در نزدیکی خانه خود بمانید. ترجیحات شما هرچه که باشد، اطمینان حاصل کنید که آن ها بخش مهمی از معیار های شما برای انتخاب دانشگاه یا کالج آینده ی شما هستند! موقعیت مکانی علاوه بر موارد دیگر، دانشگاه نقش مهمی را در تصمیم گیری برای اپلای به آن دانشگاه ایفا می کند. شما لازم است در این زمینه اطلاعات مهمی را کسب کنید؛ مثلا: هوا معمولا در طول سال تحصیلی چگونه است؟ چه نوع فرصت ها و امکانات تفریحی و رفاهی (مانند فروشگاه های مواد غذایی) اطراف دانشگاه وجود دارد؟ سیستم حمل و نقل برای دانشجویانی که اتومبیل ندارند چگونه است؟ فرصت های شغلی منطقه مانند دانشجویانی که به دنبال کارآموزی و مشاغل نیمه وقت و همچنین فارغ التحصیلانی که به دنبال موقعیت های تمام وقت هستند، چیست؟ آیا می توانید خارج از دانشگاه زندگی کنید؟ یا اگر می خواهید در پردیس بمانید، آیا مسکن برای کل دوره ی تحصیل در دسترس است؟ متوسط هزینه زندگی و کیفیت عمومی زندگی چقدر است؟

جامعه دانشگاهی و زندگی اجتماعی

علاوه بر دانستن اطلاعات مهم درباره ی مکان دانشگاه، مهم است که جو دانشگاه مورد نظر خود را در نظر بگیرید. آیا به دنبال یک دانشگاه تحقیقاتی هستید؟ آیا می خواهید در یک موسسه وابسته به یک دین یا یک تعهد جدی به ورزش، هنر یا زندگی یونانی شرکت کنید؟ فضای دانشگاه به احتمال زیاد بخش مهمی از دلایل خوشحالی شما در دانشگاه خواهد بود و می تواند تأثیر عمیقی بر تجربه کلی دانشگاهی شما داشته باشد. دانشجویان خوشحال احتمال بیشتری برای فارغ التحصیل شدن دارند، بنابراین مدتی را صرف فکر کردن در مورد آنچه شما را خوشحال می کند بگذرانید، و به دنبال دانشگاه هایی با فرصت های متناسب با علایقتان باشید.

فعالیت های ورزشی و سایر برنامه های فوق برنامه

بسیاری از وقت شما در دانشگاه صرف فعالیت های خارج از کلاس می شود. برنامه های درسی فوق برنامه تقریباً هر زمینه ای را که می توانید تصور کنید، از کلوپ های دانشگاهی گرفته تا گروه های فرهنگی، گروه های تئاتر و ورزش های درون شهری را در بر می گیرد. کلوپ ها و انجمن های دانشگاه همچنین می توانند به شما کمک کنند تا دریابید که چه مواردی برای شما مناسب است یا اگر در مسیر صحیح حرفه ای هستید آن ها می توانند به شما در توسعه انواع مهارت های مفید، از کار گروهی گرفته تا حل مسئله خلاق کمک کنند (از جمله چیزهایی که کارفرمایان در افراد به دنبال آن می گردند). اگر در ورزش جدی هستید، دارا بودن فعالیت های ورزشی نیز می تواند بعد کاملاً جدیدی را به معیار های انتخاب دانشگاه شما اضافه کند.

اندازه دانشگاه

دانشگاه بزرگ، کالج کوچک یا مواردی از این دست: نوع کالج مناسب برای شما کدام است؟ دانشگاه های بزرگ کلاس ها و رشته های مختلف و متنوعی را ارائه می دهند، اما همچنین می توانند کمی دلهره آور باشند و اساتید ممکن است کمتر در دسترس باشند. در عین حال در دانشگاه های کوچکتر به طور کلی نسبت دانشجو به دانشکده پایین تر است، اما ارائه دوره ها و فعالیت ها ممکن است محدودتر باشد. با این حال، به خاطر داشته باشید که می توانید جایگاه مناسب خود را در هر دانشگاه بزرگی پیدا کنید. و چه کسی اهمیت می دهد اگر یک دانشگاه کوچک طیف وسیعی از دوره های دانشگاهی و پیشنهادهای فوق برنامه را ارائه ندهد تا زمانی که آن هایی را که برای شما مهم است را داشته باشد؟

برای پیدا کردن دانشکده ای که مطابق با سبک یادگیری شما باشد ، از اندازه کلاس متوسط بخصوص درمورد موضوعاتی که به آنها بیشتر علاقه مندید سؤال کنید. تا آنجا که می توانید در مورد نحوه ساخت کلاسها در هر چهار سال و نحوه اندازه گیری کالج یا دانشگاه ممکن است در تجربه کلی شما نقش داشته باشد.

عمومی یا خصوصی؟

بسیاری از دانشجویان فکر می کنند که باید انتخاب رفتن به یک دانشگاه عمومی یا خصوصی را بلافاصله انتخاب کنند. و مطمئناً اگر فقط جستجوی دانشگاه خود را روی یک یا دیگری متمرکز کنند، گزینه های آن ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. اما مسئله این است که بین کالج های دولتی و خصوصی شباهت های بیشتری نسبت به تفاوت ها وجود دارد. بدیهی است که توجه زیادی به هزینه جلب می شود و درست است که دانشگاه های دولتی معمولاً شهریه کمتری نسبت به مدارس خصوصی به خصوص برای ساکنین دولتی دریافت می کنند، اما دانشگاه های خصوصی اغلب کمک های مالی بیشتری را ارائه می دهند که ممکن است تفاوت هزینه را جبران کنند. در حالی که دانشگاه های دولتی برای نرخ بالای پذیرش دانشجوها، کلاس های بیشتر و تعداد بالای اعضای هیئت علمی خود مشهورتر هستند، اما معیار انتخاب دانشگاه خود را بر اساس این موارد پایه گذاری نکنید. بسیاری از دانشگاه های دولتی یک محیط شخصی و دانش محور را ارائه می دهند که در مقایسه با دانشگاه های خصوصی کوچک تر هستند.

تصمیم گیری در مورد درخواست

در حالی که پاسخ صحیحی در مورد تعداد درخواست ها وجود ندارد، بهتر است که برای پنج تا هشت دانشگاه با طیف وسیعی از گزینه ها درخواست بدهید. ممکن است برخی شرایطی داشته باشند که درخواست بیش از هشت دانشگاه مناسب باشد (برای مثال، اگر برای برنامه های کاملاً تخصصی و رقابتی اپلای می کنید)، اما برای اکثر دانشجویان و فارغ التحصیلان دبیرستانی، هشت دانشگاه گزینه های بسیار خوبی را ارائه می دهند.

اما مهمترین سؤالی که باید در هنگام استفاده از این معیارها از خود بپرسید این است: "از کالج ها و دانشگاه های موجود در لیست من، اگر فقط یکی از آن ها مرا تأیید کند یا فقط یک دانشگاه مقرون به صرفه باشد، آیا می توانم با خوشحالی به آنجا بروم؟" جواب همیشه باید "بله" باشد. اگر جواب "نه" دارید، از خود بپرسید که چرا در وهله اول متقاضی آن موسسه هستید. لازم است با خودتان خیلی صادق باشید. با توجه به طیف گسترده ای از دانشگاه ها، چرا می خواهید برای دانشگاهی اپلای کنید که در نهایت هرگز در آن شرکت نخواهید کرد؟

چه زمانی برای جستجوی دانشگاه مناسب خود شروع کنید؟

دوران دبیرستان

بهترین زمان برای جستجوی دانشگاه و یافتن دانشگاه مناسب در طول دوران دبیرستان است. ایده آل ترین حالت انتخاب رشته و دانشگاه هدف خودتان از روزهای اول ورود به دبیرستان است تا برای گرفتن پذیرش در آن جا بتوانید بهترین فعالیت های را در طول این دوران انجام دهید. با این حال! اگر سال آخر دبیرستان هستید، و رزومه ی دبیرستان شما کامل نیست، نگران نباشید. همچنین اگر شما یک دانش آموز سال اول هستید، به این فکر نکنید که تمام فعالیت های دوران دبیرستان شما باید برای ورود به بهترین دانشگاه ها انجام شود. سال های دبیرستان شما بخش مهمی از پیشرفت فکری و شخصی شماست و گذراندن وقت زیاد برای تمرکز برای پذیرش از دانشگاه، این پیشرفت های شما را کاهش خواهد داد.

صرف نظر از اینکه سال چندم هستید - دانشجوی سال اول، سال دوم، سال سوم و حتی پیش دانشگاهی، می توانید با انجام موارد زیر از دبیرستان بهترین استفاده را ببرید:

در کلاس های خود به سختی تلاش کنید و به همان خوبی که می توانید در آن کلاس ها عمل کنید. قطعا شما در آینده از داشتن یک معدل بالا بسیار سپاسگزار خود خواهید شد.

درگیر فعالیت های خارج از برنامه ای شوید که واقعاً به آن ها اهمیت می دهید. وقتی صحبت از فعالیت های دبیرستان می شود، کیفیت بهتر از کمیت است.

از موضوعات و سرگرمی هایی که شما را خوشحال می کنند آگاه باشید. شاید آن ها این توانایی را داشته باشند که یک روز حرفه دانشگاهی یا شغلی شما باشند!

به دنبال مشاغل پاره وقت، موقعیت های داوطلبانه و کارآموزی در زمینه هایی باشید که به آن ها علاقه دارید.

مبلغی را برای بودجه ی دانشگاه آینده تان اختصاص دهید. با خانواده خود صحبت کنید تا از آنچه آن ها برای آینده تحصیلی شما در نظر گرفته اند مطلع شوید، شروع به پس انداز کنید و به دنبال بورسیه تحصیلی در دانشگاهی باشید که مناسب شما باشد.

دوران کارشناسی و کارشناسی ارشد

اگر برای ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد یا دکترا یا حتی مقاطع بالاتر اپلای می کنید، بهتر است از چند ماه قبل از شروع ترم های دانشگاهی و زمانی که تمامی مدارک موردنیاز شما برای اپلای آماده هستند، شروع کنید. بسیاری از دانشجویان منتظر می مانند تا ترم بهار شروع به جستجوی دانشگاه ها کنند، و تعداد زیادی نیز جستجوی خود را به سمت پاییز سوق می دهند. اما این را بخاطر بسپارید که با شروع زودتر چیزهای کمتری برای از دست دادن وجود خواهد داشت؛ همچنین، هر چه بیشتر منتظر بمانید، زمان کمتری برای تکمیل جستجوی کامل درباره ی اطلاعات مربوط به رشته ها و دانشگاه ها وجود خواهد داشت که می تواند بر کیفیت تحقیق و جستجوی شما تأثیر بگذارد، منجر به از دست دادن ددلاین ها شده و حتی ممکن است ورود شما به دانشگاه را به تعویق بیندازد.

اگر تصمیم نهایی خود را برای تحصیل در خارج از کشور و تبدیل شدن به یک دانشجوی بین المللی گرفته اید و رشته ی مورد نظرتان را هم انتخاب کرده اید؛ لازم است هرچه زودتر برای دانشگاه هدف اپلای کنید. آیا استرس و ترس زیادی از شروع روند اپلای یا به تعویق انداختن آن دارید؟ خب، نیازی به استرس نیست! هرچه زودتر در سایت اپلای پلاس عضو شده و مراحل اپلای را برای مدرک دانشگاهی آینده ی خود شروع کنید تا شانس پذیرش شما توسط یک یا چند دانشگاه بین المللی که آرزوی تحصیل در آن را دارید، بیشتر شود. اپلای برای دانشگاه، چه در کشورهای اروپایی مانند انگلستان، فرانسه، آلمان یا سوئد، چه در ایالات متحده آمریکا، چین یا هر جای دیگر دنیا، آنقدرها که فکر می کنید پیچیده نیست. شما فقط لازم است تا به چند نکته توجه کنید و در اسرع وقت تمام مدارک لازم را تهیه کنید. برای گرفتن مشاوره و انجام مراحل اپلای خود به سادگی ، از خدمات و پکیج های اپلای پلاس استفاده کنید. اگر نیاز دارید تا اپلای پلاس براتون دانشگاه و رشته ای که بیشترین شانس رو با توجه به معیارهاتون داره انتخاب کنه و بهتون لیست بده خیلی ساده از همین جا سفارشتون رو ثبت کنید.