سفارش رزومه در اپلای پلاس

نگارش رزومه

یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین مدارک پروسه اپلای (مهاجرت تحصیلی، رزومه تحصیلی می‌باشد که بایستی به خوبی نقاط قوت متقاضی را بیان کند و نقاط ضعف را نشان ندهد و همچنین از لحاظ نگارش آکادمیک بی نقص باشد.

تعداد نگارش رزومه انجام شده : 361


4.8/5

سطح کلی رضایت کاربران

4.8/5

سطح رضایت از پاسخگویی

4.8/5

کیفیت نگارش رزومه

4.8/5

سرعت در پاسخگویی

مراحل انجام :

1- پرداخت را انجام دهید.

2- در پروفایل خود فرم مربوطه را پر فرمایید.

3- یکی از مجریان متخصص اپلای پلاس با شما از طریق تیکتینگ در ارتباط خواهد بود تا تمامی سوالات شما را پاسخ دهد یا در صورت نیاز برای تکمیل رزومه از شما اطلاعاتی فرای فرم مورد نظر بگیرد.

4- در انتها فایل برای شما آپلود شده و شما میتوانید درخواست ادیت داده یا مدرک را تایید فرمایید.

5- لطفا در نظر داشته باشید پس از 5روز کاری در صورت عدم تایید/تایید از طرف اپلای پلاس مدرک مورد نظر مورد تایید شما تلقی میگردد.

هزینه نگارش رزومه : 1400000 تومان
زمان انجام : 3 الی 5 روز پس از پر کردن فرم توسط متقاضی

در صورت نیاز به انجام زودتر از موعد ذکر شده حتماً از قبل با تیم اپلای پلاس هماهنگ فرمایید. اپلای پلاس ممکن است در زمانی کمتر از زمان ذکر شده خدمات را انجام دهد و یا انجام خدمات تا زمان حداکثر ذکر شده به طول انجامد. مسئولیت برنامه ریزی زمان درخواست با متقاضی است.

کد تخفیف : اعمال
مبلغ قابل پرداخت : 1,400,000 تومان

با توجه به اینكه پیگیری سفارش شما بایستی از طریق حساب کاربری انجام شود، لطفاً ابتدا وارد حساب کاربری شوید و سپس اقدام به ثبت سفارش فرمایید.

نگارش رزومه تحصیلی (CV)

قوانین نوشتن یک رزومه تحصیلی (CV) قوی برای درخواست دوره های کارشناسی ارشد یا دکترا مانند رزومه هایی که شما یرای کار در یک شرکت یا کارخانه ارائه می دهید نیست. در رزومه تحصیلی (CV)، لازم است شما به کمیته پذیرش و استاد نشان دهید که مدارک تحصیلی و مهارت هایتان، شما را برای شرکت در برنامه های آن ها مناسب می کند. نوشتن یک رزومه تحصیلی (CV) برای دانشگاهی که می خواهید در آن به ادامه تحصیل بپردازید می تواند به شما در پذیرفته شدن توسط استاد و همچنین توسط کمیته پذیرش دانشگاه کمک کند. حتی هنگامی که مشغول به تحصیل هستید نیز می توانید همان رزومه تحصیلی (CV) را به روز کنید و از آن استفاده کنید تا در مرحله بعدی کار خود برای کارآموزی یا اپلای برای مشاغل از آن استفاده کنید. در روند رزومه نویسی، مهمترین و شاید دشوارترین مرحله، می تواند شروع نوشتن رزومه باشد.

نکاتی که در ادامه آورده ایم به شما کمک می کند رزومه تحصیلی (CV) بی عیب و نقصی را برای درخواست های آکادمیک آینده خود داشته باشید:

رزومه تحصیلی (CV) خوب چگونه است؟

رزومه تحصیلی (CV)شما باید خلاصه ای از تحصیلات، مقالات، مشاغلی که در گذشته داشته اید، جوایز، انجمن ها و تیم هایی که در آن عضو هستید و مهارت های انجام ارائه درسی و توانایی های خلاقانه مانند موسیقی، هنر، نویسندگی یا مهارت های فردی را به کمیته های پذیرش در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا ارائه دهد. هدف از نوشتن رزومه این است که نشان دهد شما آنچه را که برای موفقیت تحصیلی و اجتماعی در دانشگاه نیاز است، دارید. برای این منظور، رزومه تحصیلی (CV) معمولاً موارد زیر را شامل می شود تا تصویری کامل از شما بکشد:

رزومه تحصیلی (CV) خوب معمولا شامل موارد زیر است

1 اطلاعات شخصی و رزومه تحصیلی (CV): همه اطلاعات شخصی شما، از جمله نام، آدرس، شماره تلفن و آدرس ایمیل خود را درج کنید. اگر یک وب سایت شخصی دارید که دستاوردهای مربوط به اهداف شغلی تان را نشان می دهد، بهتر است آن را در این بخش وارد کنید.

2 اطلاعات تحصیلی و رزومه تحصیلی (CV): تحصیلات خود در دوره های تحصیلی و تاریخ های فارغ التحصیلی تان را (حتی اگر زودتر از مدت زمان تعیین شده بوده است) در رزومه تحصیلی (CV) خود، ذکر کنید. اگر فکر می کنید که در کلاس خود در یک رتبه ی خاص قرار دارید یا مثلا جزو درصد خوبی از آن هستید؛ به طور مثال اگر 'فارغ التحصیل در بین 10٪ برتر کلاس' می باشید، حتما در رزومه ذکر کنید. همچنین دوره های درسی پیشرفته ای را که گذرانده اید، مانند دوره های بین المللی دیپلم IB و یا دوره AP را نیز در رزومه وارد کنید.

3 نمرات و رزومه تحصیلی (CV): نمره ی آزمون های بین المللی خود را در رزومه ذکر کنید (اگر بیش از یک بار در آزمون شرکت کرده اید، بالاترین امتیاز را ثبت کنید). یا حتی اگر در کنکور سراسری رتبه خوبی آورده اید حتما در رزومه تحصیلی (CV) بیاورید. شما میتونید نمرات درس های مرتبط با رشته انتخابیتون که البته نمره بالا گرفتید هم بذارید در رزومه تحصیلی (CV).

4 مقالات و رزومه تحصیلی (CV): برای هر یک از مقاله هایتان در رزومه تحصیلی (CV) لینکی در نظر بگیرید تا کمیسیون بتواند به نمونه هایی از نوشته های شما دسترسی داشته باشد. همه ی مقالات اعم از کنفرانسی و ژورنالی و کتاب و فصل کتاب داخل رزومه تحصیلیتون بذارید

5 سابقه اشتغال و رزومه تحصیلی (CV): در رزومه تحصیلی (CV) خود از سوابق شغلی تان صحبت کنید؛ علی الخصوص اگر گپ تحصیلی دارید. این بخش می تواند شامل مشاغل پاره وقت و همچنین کارآموزی، تجربیات تحقیقاتی، برنامه های تابستانی و حتی دوره های کوتاه مدت در خارج از کشور باشد.

6 سابقه تدریس و رزومه تحصیلی (CV): اگر سابقه تدریس دارید حتما در رزومه تحصیلی (CV) از آن ذکر کنید و علاقه خود را به شغل و زندگی آکادمیک نشان دهید. تدریس میتونه از دستیار بودن استاد، معلم خصوصی بودن تا معلم مدرسه و استاد دانشگاه بودن باشه.

7 مهارت ها و رزومه تحصیلی (CV): هر زبانی که به آن تسلط دارید، مهارت های کامپیوتری، مهارت های نرم افزاری مانند هر زبان برنامه نویسی و مهارت های دیگری مانند لیدرشیپ یا ارتباطات را افزایش دهید و در رزومه تحصیلی (CV) خود ذکر کنید تا شانس پذیرش شما بیشتر شود.

8 عضویت ها و رزومه تحصیلی (CV): اگر عضو سازمان یا گروه های خاصی هستید که به رشته ی مطالعاتی شما مربوط هستند، از آن ها در رزومه تحصیلی (CV)خود یاد کنید.

9 دستاورد ها و رزومه تحصیلی (CV): دستاورد هایی که به آن ها افتخار می کنید، از جمله هر مدرک یا جوایزی که گرفته اید را در رزومه تحصیلی (CV)خود ذکر کنید.

10 فعالیت های شما در حیطه ی برنامه درسی و رزومه تحصیلی (CV): این فعالیت ها می تواند شامل انجمن های علمی، گروه های علمی و تحقیقاتی، حتی ورزش های وابسته به مدرسه و دانشگاه، گروه های موسیقی یا تیم های ورزشی که در آن ها شرکت کرده اید، باشد.

11 فعالیت های خارج از برنامه و رزومه تحصیلی (CV): از گروه ها، کلاس ها یا فعالیت های خارج از مدرسه ای که در آن شرکت کرده اید (مثلاً نگهداری از کودک یا تجربیات داوطلبانه و ... ) در رزومه تحصیلی (CV) خود نام ببرید. به طور مثال از تجربیات داوطلبانه ی خود در آسایشگاه هایی همچون کهریزک و یا تدریس دروس به دانش آموزان مناطق محروم یا افراد نیازمند و ... در رزومه خود بنویسید. داشتن تجربه داوطلبانه در رزومه برای یک برنامه دانشگاهی نشان می دهد که شما به دنیای اطراف خود اهمیت می دهید و مایل به کار برای پیشرفت در جامعه هستید. آن ها همچنین به همراه فعالیت های همكاری شما نشان می دهند كه شما پیشینه متنوعی دارید و تک بعدی نیستید.

12 سرگرمی ها و موارد مورد علاقه و رزومه تحصیلی (CV): بهتر است در رزومه تحصیلی (CV) از سرگرمی هایی که در اوقات فراغت خود به آن ها مشغول می شوید بنویسید. بر سرگرمی هایی که به طور غیرمستقیم با رشته ی مورد نظر شما مرتبط هستند متمرکز شوید (مثلاً عکاسی برای رشته های رسانه ای، سفر برای رشته روابط بین الملل یا نواختن یک یا چند آلت موسیقی برای رشته های هنر و موسیقی).

این نکته را به یاد داشته باشید که لازم نیست همه موارد فوق را در رزومه خود بگنجانید، بلکه مواردی را در نظر بگیرید که شما را به جذاب ترین نامزد برنامه تبدیل کند.


نکات نگارش رزومه تحصیلی (CV) عالی

وقتی که آماده نوشتن رزومه تحصیلی (CV) خود هستید، این نکات را دنبال کنید تا در روند پذیرش قبول شوید.

در رزومه تحصیلی (CV) خود مختصر و مفید بنویسید.
از کلمات عجیب و ثقیل استفاده نکنید. این نکته را به یاد داشته باشید که شما باید سعی کنید کمیته پذیرش را با اعتبار خود، نه با نثر خود، تحت تأثیر قرار دهید. سعی کنید از آن کلمات و جملات در مقاله های خود استفاده کنید. هرچند که نمیشه از نگارش خوب چشم پوشوند اما ساده و منطقی بنویسید.

رزومه تحصیلی (CV) خود را به دو یا نهایت سه صفحه (برای افرادی که تحقیقات و مقالات خاصی ندارند) محدود کنید.
اگر میخواهید رزومه تحصیلی (CV) چند صفحه ای داشته باشید، باید محتوای کافی نیز داشته باشید تا بخش خوبی از صفحه ها را بپوشاند. به یاد داشته باشید که رزومه جایی برای افزودن جملات بی معنی نیست. شما باید کلمات و جملات خود را با دقت انتخاب کنید تا در فضای محدود رزومه تحصیلی (CV) چیزهای زیادی در مورد دستاوردهای شما وجود داشته باشد. مراقب کلیشه های برگرفته شده از نمونه های رزومه تحصیلی (CV) های اینترنتی باشید، چرا که این ها معمولا تکراری یا نامناسب هستند و اصلا تاثیر خوبی از شما روی کمیته پذیرش نمی گذارند.

همچنین یکی از ویژگی های مهم رزومه، ساختار آن است که باید موارد زیر را شامل شود:

یک عنوان با نام و اطلاعات تماس شما

بخش هایی که به وضوح تعریف شده با عناوین برای تأکید بر محتوای فنی به عنوان مثال تجربه های کاری مرتبط ، زمینه های مورد علاقه علمی ، مهارت ها و تکنیک های آزمایشگاهی

توضیحات (معمولاً به صورت بولت پوینت)

تجربیات به ترتیب زمانی معكوس (از جدیدترین و زودترین)

در رزومه تحصیلی (CV) خود تجربیات منحصر به فرد را ذکر کنید.
این تجربیات کمک می کنند تا شما متفاوت از سایر نامزدها باشید.

درباره ی پیشینه یا دستاوردهای خود در رزومه تحصیلی (CV) اغراق نکنید.
ساختن دستاورد هایی که نداشته اید یا اغراق این موارد در رزومه شما نه تنها خوب نیست بلکه می تواند آسیب رسان باشد.

در رزومه تحصیلی (CV) تیتر خوب انتخاب کنید و دستاوردها را بیان کنید.
به عنوان مثال، به جای اینکه بگویید 'نمونه های آب را آزمایش کرده اید' ، بگویید که 'درباره ی یافته های آزمایشگاهی در مورد کیفیت آب، در فلان دانشگاه معتبر، تحقیق کرده اید، مقاله نوشته اید و ارائه داده اید. '

چندین بار رزومه تحصیلی (CV) را با دقت بخوانید.
این امر به شما کمک می کند تا اشتباهات املایی و گرامری که می تواند باعث شود رزومه تحصیلی (CV) شما بدون توجه به موفقیت شما رد شود را مشخص و اصلاح کنید. کل رزومه را از بالا تا پایین اسکن کنید تا خطا های باقی مانده یا خطا های بر جای مانده را بگیرید. شما فقط یک فرصت دارید تا یک برداشت اول عالی از خود بر جای بگذارید، پس تنبلی نکنید و با دقت هرچه تمام تر یک رزومه عالی برای خود بنویسید.

قبل از ارسال رزومه، از یک یا چند نفر بخواهید به رزومه شما نگاهی بیندازند.
این کار به شما کمک می کند تا از خطاهای احتمالی که  به چشم شما نیامده جلوگیری شود.


قالب رزومه تحصیلی (CV)

اگرچه قالب بندی رزومه تحصیلی (CV) شما به خودتان بستگی دارد، اما چند دستورالعمل کلی و ظاهری وجود دارد که بهتر است آن ها را دنبال کنید:

تجربیات آموزشی و کاری خود را به ترتیب نزولی بیاورید. شما باید با جدیدترین تجربه خود شروع کرده و همزمان با حرکت به پایین صفحه، به زمان گذشته بپردازید.

از بولت پوینت استفاده کنید تا رزومه شما تمیز به نظر برسد و به راحتی خوانده شود. سعی کنید افعال را تکرار نکنید و در هرکدام از یک فعل جدید استفاده کنید.

از یک سبک ثابت استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر از عناوین اختصاری، ویرگول در لیست موارد یا عنوان های بولد شده برای سرفصل های بخش استفاده می کنید، در سرتاسر رزومه خود از همان قالب پیروی کنید. همین مورد در مورد تاریخ ها نیز صدق می کند. حتما از یک فونت مشخص با  اندازه های مشخص برای هر بخش (سرفصل و توضیحات) استفاده کنید و فاصله خطوط را بین بخش ها یکسان نگه دارید.

کلام آخر، خودتان باشید، اغراق نکنید و اطلاعات غلط ننویسید. اما همه تجارب و موفقیت های لازم برای اعضای کمیته پذیرش را بیاورید آن ها تا تصور دقیقی از شما داشته باشد و بتوانند بدون تردید شما را بپذیرند. مهمترین چیزی که شما باید در مورد رزومه تحصیلی (CV) ای که برای خود طراحی می کنبد بدانید این است که رزومه تحصیلی (CV) باید چگونگی درک دستاوردهای شما را بیان کند. به همین دلیل، شما نباید فقط به فنی بودن رزومه تحصیلی (CV) اهمیت بدهید، بلکه وقت بگذارید تا آنچه را که قبلاً انجام داده اید و آنچه که در مورد شما و مهارت هایتان قابل توجه است، در رزومه تان ذکر کنید.

اگر نیاز به کمک دارید و دوست دارید که یک تیم متخصص و با تجربه رزومه شما را بنویسند، همین حالا سفارش رزومه تحصیلی (CV) خود را ثبت کنید و بعد از پرداخت تمام فیلدهای مورد نظر را در فرم موجود در صفحه کاربری خود پر کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما از طریق سایت در ارتباط باشند و رزومه تحصیلی (CV) را به بهترین نحو نگارش کنند.