ایمیل اولیه، اولین اثری از متقاضی است که بایستی استاد هدف را تحت تاثیر قرار دهد و به صورت خلاصهای تاثیرگذار از متقاضی و اهدافش باشد.
4/5
سطح کلی رضایت کاربران
5/5
سطح رضایت از پاسخگویی
3/5
کیفیت نگارش ایمیل اولیه
4/5
سرعت در پاسخگویی
1- پرداخت را انجام دهید.
2- در پروفایل خود فرم مربوطه را پر فرمایید. میتوانید به منظور ارائه بهتر خدمات، رزومه خود را در قسمت تیکتینگ برای مجری ارسال فرمایید.
3- مجری شما از طریق تیکتینگ در ارتباط خواهد بود تا تمامی سوالات شما را پاسخ دهد یا در صورت نیاز برای تکمیل ایمیل اولیه از شما اطلاعاتی فرای فرم مورد نظر بگیرد.
4- در انتها فایل برای شما آپلود شده و شما میتوانید درخواست ادیت داده یا مدرک را تایید فرمایید.
5- لطفا در نظر داشته باشید پس از 5روز کاری در صورت عدم تایید/تایید از طرف اپلای پلاس مدرک مورد نظر مورد تایید شما تلقی میگردد.
در صورت نیاز به انجام زودتر از موعد ذکر شده حتماً از قبل با تیم اپلای پلاس هماهنگ فرمایید. اپلای پلاس ممکن است در زمانی کمتر از زمان ذکر شده خدمات را انجام دهد و یا انجام خدمات تا زمان حداکثر ذکر شده به طول انجامد. مسئولیت برنامه ریزی زمان درخواست با متقاضی است.
با توجه به اینكه پیگیری سفارش شما بایستی از طریق حساب کاربری انجام شود، لطفاً ابتدا وارد حساب کاربری شوید و سپس اقدام به ثبت سفارش فرمایید.
شاید بتوان گفت اولین و مهمترین قدم برای گرفتن پذیرش در اغلب دانشگاه ها، متقاعد کردن اساتید برای دیدن رزومه ی شما می باشد. بدین منظور، لازم است تا شما یک ایمیل شامل مشخصات و ویژگی های برجسته خود و همچنین رزومه تان را که از قبل آماده کرده اید، برای اساتید ارسال کنید؛ هدف اصلی از ارسال این ایمیل نیز، متقاعد کردن استاد برای یک مصاحبه ی اسکایپ با شما است. حتی اگر فارغ التحصیل یکی از بهترین دانشگاه های دنیا هم باشید، و یا دارای معدل خیلی بالا و مقاله های قوی باشید، تا استاد ایمیل شما را نخواند و رزومه ی شما را نبیند، احتمالا نمیتوانید از استاد پذیرش بگیرید. برای دیده شدن رزومه و سوابق تحصیلی خود، باید بتوانید کاری کنید تا استاد ایمیل شما را باز کند، بخواند و بخواهد بیشتر راجع به شما بداند و رزومه ی شما که در ایمیل پیوست شده است را ببیند. هر استاد به طور میانگین، روزانه شاید بیش از 200 ایمیل از دانشجویان سراسر دنیا برای گرفتن پذیرش، دریافت می کند، که این تعداد ایمیل در فصل اپلای بسیار بیشتر هم می شود، پس اگر شما نتوانید در اولین لحظات باز شدن ایمیل خود، نظر استاد را به خودتان جلب کنید، باید قید گرفتن پذیرش از استاد مربوطه را بزنید.
برای جلب نظر استاد لازم است ایمیل را طوری نوشته باشید که استاد حس کند این ایمیل فقط مخصوص به خود او نوشته شده است، بهتر است از نوشتن یک ایمیل یا استفاده از یک قالب آماده ی ایمیل و ارسال آن ایمیل به تمامی اساتیدی که لیست آن ها را تهیه کرده اید، خودداری کنید. در متن ایمیل لازم است تا شما به نکاتی اشاره کنید که نشان دهنده ی شناخت بسیار خوب شما از استاد باشد، بهتر است متن ایمیل نشان دهد که شما در مورد استاد تحقیق گسترده ای انجام داده اید و او را بسیار خوب می شناسید و با کار های استاد و حوزه های تحقیقاتی مورد علاقه (ریسرچ اینترست) او کاملا آشنا هستید و چه بهتر که نشان دهید ریسرچ اینترست های مشابهی نیز با هم دارید. اگر شما ایمیل را به صورت کلی بنویسید و آن را به تمامی اساتید ارسال کنید، طبیعتا نمیتوان انتظار داشت که استاد پس از خواندن آن ایمیل، حتی جواب شما را بدهد، چه برسد به دادن پذیرش به شما! نوشتن ایمیل از روی یک قالب خاص و ارسال آن به تمامی اساتید، اصلا تاثیر خوبی از شما روی اساتید نخواهد گذاشت، چرا که شما با این کار نشان می دهید که فقط یک لیست از اساتید تهیه کرده اید و یک ایمیل را برای همگی آن ها فارغ از اینکه کدام استاد در چه حوزه ی تحقیقاتی مشغول به کار است ارسال کرده اید، همچنین نشان می دهید آنچنان دانشجوی با انگیزه ای نیستید و شاید استاد در مورد شما این فکر را کند که شما حتی توانایی به پایان رساندن ریسرچ های خود را ندارید و نمی توانید ساعت ها روی مقاله های تحقیقاتی خود وقت بگذارید و با حوصله و با انگیزه باشید. چرا اساتید باید به همچین دانشجویان بی انگیزه و بی حوصله ای پذیرش دهند؟ اساتید با دیدن همچین ایمیل هایی ممکن است اصلا جواب شما را هم ندهند یا جواب هایی کوتاه بدهند از قبیل: " رزومه ی خوبی داری، اپلای کن." یا "مقاله ی شما با حوزه ی تحقیقاتی من مرتبط است، اپلای کن." چنین جواب های کوتاهی نشان دهنده ی این است که استاد دقیقا متوجه تکراری بودن ایمیل های شما شده است و علاقه ای به کار کردن با شما و دادن پذیرش به شما در دانشگاه و یا گروه تحقیقاتی خود ندارد. ایمیل شما باید به گونه ای خوب و منحصر به فرد باشد که شما را دانشجویی هدفمند، با انگیزه و با حوصله نشان دهد تا استاد را ترغیب کند رزومه ی شما را بخواند و مایل به همکاری با شما شود و در نهایت به شما جواب دهد و به شما درخواست مصاحبه ی اسکایپ بدهد. وقت گذاشتن و نوشتن 30 ایمیل حساب شده برای هر استاد به صورت منحصر به فرد و دریافت 20 جواب خوب خیلی بهتر است از فرستادن صدها ایمیل تکراری و مشابه و گرفتن نهایت 20 جواب سربالا که خیلی از آن ها حتی قصد دادن پذیرش به شما را هم ندارند. پس اگر هدف شما اپلای به روش درست است، لازم است قدم اول خود را درست بردارید و در ایمیل نشان دهید چقدر انگیزه دارید و کار کردن با همان استاد خاص برای شما چقدر مهم است. وحشت نکنید! قرار نیست شما برای هر چند ده یا صد استادی که میخواهید ایمیل بزنید یک متن ایمیل "کاملا" جداگانه بنویسید، فقط کافیست بخش هایی از ایمیل را که در انتها توضیح می دهیم عوض کنید تا به استاد این حس را القا نکنید که ایمیل های شما برای تمامی اساتید تکراری هستند.
اگر شما متقاضی مقطع تحصیلات تکمیلی برای هر یک از دانشگاه های کشور های استرالیا، اروپا (در بعضی موارد)، امریکا و کانادا هستید، لازم است برای اپلای، ابتدا لیستی از اساتیدی که در حوزه ی مرتبط با رشته ی آینده ی شما که قصد ادامه تحصیل در آن را دارید، بیابید و سپس از طریق ایمیل زدن به اساتید، یک استاد از بین اساتیدی که حاضر به همکاری با شما می شوند را انتخاب کنید. برای اپلای در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه های امریکا و کانادا، هدف از ایمیل زدن به اساتید، پیدا کردن استادی است که شما را بعنوان شاگرد خود در نظر بگیرد و حتی شما را به عنوان دستیار تحقیقاتی یا همان RA استخدام کند تا فاند به شما تعلق بگیرد و هزینه های تحصیلی شما پوشش داده شود. در استرالیا نیز به شرطی که شما متقاضی مقطع کارشناسی ارشد پژوهش محور باشید، نیاز به پیدا کردن استاد راهنما خواهید داشت لذا لازم است تا برای یافتن استاد راهنما به اساتید مرتبط با رشته ی مورد نظرتان ایمیل بزنید. برای اپلای به دانشگاه های اروپا، دو روش وجود دارد؛ روش اول این است که اگر شما متقاضی مقطع دکترا باشید، ابتدا لازم است برای یافتن پوزیشن ها اقدام کنید و در مورد آن ها سرچ کرده و پوزیشن در دسترس مدنظر خودتان را پیدا کنید. اما همچنین راه دیگری نیز وجود دارد و شما می توانید برای یافتن پوزیشن یا بالا بردن شانس خود برای پذیرش در این مقطع، روش ایمیل زدن به اساتید را امتحان کنید. لازم به ذکر است که برای مقطع کارشناسی ارشد در اروپا شما نیازی به ارسال ایمیل به اساتید نخواهید داشت.
سعی کنید ایمیل خود را بین 9 تا 12 ماه قبل از آغاز ترم تحصیلی در رشته ی موردنظر خود در کشور هدف، آماده و ارسال کنید. اگر در این مدت شما هنوز مدرک زبان و GRE خود را نگرفته اید، بهتر است صبر کنید تا نمرات و مدارک خود را بگیرید سپس با داشتن نمراتتان به اساتید ایمیل بزنید به ویژه اگر نمرات زبان و GRE شما بسیار عالی هستند و یا رزومه ی شما را قوی تر می کنند و شانس شما برای پذیرش با اعلام نمراتتان در ایمیل به اساتید، بیشتر می شود. با اینحال، اگر نمی توانید نمرات و مدارک زبان و GRE خود را تا مدت زمان مناسب برای اپلای و ارسال ایمیل به اساتید داشته باشید، ایرادی ندارد و بهتر است روی موارد دیگر برای قوی تر کردن رزومه تان تمرکز کنید.
ایمیل اولیه ای که برای اساتید ارسال می کنید از دو بخش اساسی تشکیل شده است: بخش اول عنوان یا سابجکت ایمیل و بخش بعدی متن ایمیل است.
مهمترین بخش ایمیل، عنوان ایمیل است؛ عنوان ایمیل بسیار موضوع مهمی است و اولین چیزی است که استاد می بیند. اساتید در طول روز تعداد بسیار بسیار زیادی ایمیل دریافت می کنند برای اینکه بخواهید در ایمیل ها برجسته باشید باید سعی کنید ایمیل شما بسیار خاص باشد و برای استاد شخصی باشد. شما باید بتوانید با این قسمت توجه استاد را به ایمیل خود جذب کنید. عنوان ایمیل باید به گونه ای باشد که منحصر بودن ایمیل شما را نشان دهد. بهتر است پروفایل استاد مربوطه را به خوبی بخوانید و ریسرچ اینترست های فعلی او را که با شما مشترک است پیدا کنید و در عنوان ایمیل ذکر کنید که به آن حوزه علاقه مند هستید. مثلا بنویسید دانشجوی آینده ی دکترا یا کارشناسی ارشد علاقه مند به تحقیق در حوزه ی ....
Prospective PhD/M.Sc./M.A student interested in doing research on Research Subjects
با نوشتن حوزه ی تحقیقاتی که استاد در حال حاظر مشغول به فعالیت در آن است، شما در واقع استاد را ترغیب می کنید تا ایمیل شما را خیلی سریع باز کند و آن را با دقت بخواند. بجای نوشتن Prospective Student خالی که یک عنوان کلی است، بهتر است قسمت دوم را مانند بالا، با نوشتن حوزه ای که به ان علاقه دارید عنوان ایمیل خود را خاص و تخصصی تر کنید. این کلمه کلیدی را برای استاد خاص کنید و باید به ریسرچ اینترست استاد مرتبط باشد.
در کل، متن ایمیل بهتر است دو الی سه پاراگراف باشد، به اندازه ای که استاد وقت بگذارد و آن را تماما بخواند ولی در عین حال این متن نباید آنقدر هم کلی باشد تا برای استاد سوال های زیادی در مورد توانایی های شما پیش بیاید.
به طور کلی، متن ایمیل را می توان به پنج بخش تقسیم کرد:
بخش اول
در این قسمت، شما باید استاد را با نام خودش خطاب کنید. مثلا:
Dear Professor X
بخش دوم
این قسمت درواقع بخش پایانی ایمیل است که شما ایمیل خود را با آن تمام می کنید:
You sincerely
Full name
بین این دو بخش اخیر در ایمیل اولیه، لازم است 3 پاراگراف (یا دو پاراگراف) بنویسید؛
پاراگراف اول
ابتدا در پاراگراف اول از ایمیل، شما به معرفی مختصری از خود می پردازید. لازم است تا شما در این قسمت از ایمیل درباره ی خودتان بگویید، درواقع گلچینی از بهترین و شاخص ترین مواردی که در رزومه ی خود دارید مثل معدل بالا، شاگرد اول دانشگاه بودن، داشتن مقاله خیلی قوی و رنک دانشگاه خودتان (اگر رنک خیلی خوبی دارد) صحبت کنید؛ در متن این قسمت از ایمیل، خود را معرفی کنید و پیشینه تحصیلاتی و تحقیقاتی و هرگونه موفقیت و دستاوردهای خود را برای استاد به صورت مختصر نام ببرید و سعی کنید آن ها را به نوعی، به کارهایی که قرار است در آن زمینه با استاد مربوطه همکاری داشته باشید مرتبط نشان دهید. همچنین سعی کنید الزامات و نیازمندی هایی را که در سایت دانشگاه برای رشته یا پوزیشن مورد نظر شما ذکر شده است خوب بخوانید و شرایط خودتان را با این الزامات، در این بخش از ایمیل برای استاد توضیح دهید و تجربه تان را با آن ها مرتبط کنید تا استاد از توانایی شما برای کار کردن در این زمینه مطمئن شود. حتی اگر هیچ الزامات و نیازمندی در سایت دانشگاه و کالج ذکر نشده است سعی کنید در مورد کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و پیش زمینه ها و علایق استاد مورد نظر تحقیق کنید. همچنین همیشه سعی کنید در گفتار خود صادق باشید و این نکته را بدانید که هیچ استادی از شما انتظار دانستن تمامی تکنیک ها و کارها را ندارد اما انتظار دارند که شما در یادگیری سریع باشید؛ پس سعی کنید مهارت های یادگیری خود را بهبود ببخشید و در ایمیل به استاد نشان دهید که شما توانایی یادگیری سریع تکنیک های جدید را دارید و می توانید خود را با شرایط جدیدی که ممکن است در طی تحصیل و تحقیق شما در آینده پیش بیاید، وفق دهید. در کل سعی کنید خیلی کوتاه و فشرده درحد 4 الی 5 جمله هر آنچه که حس می کنید برجسته ترین و مهمترین نکته ی رزومه شما هست و میتواند در برخورد اول، استاد را به شما جذب کند در این بخش از ایمیل بیان کنید.
پاراگراف دوم
در این پاراگراف از ایمیل، شما باید از دلایلی که سبب علاقه ی شما به حوزه ی کاری این استاد شده است و هدف و انگیزه ی شما برای همکاری با این استاد و در این زمینه، بگویید. در این پاراگراف از ایمیل باید استاد را متقاعد کنید که شما فرد مصممی می باشید و هدفتان از ادامه ی تحصیل برای شما کاملا مشخص و روشن است. در این بخش از ایمیل برای استاد روشن کنید که اساسا چرا دارید به او ایمیل می دهید؟ تحقیقات استاد در چه زمینه هایی بوده است و ریسرچ اینترست (های) خاص استاد که مورد علاقه شما هم هست چه می باشد؟ به او بگویید که میخواهید در آینده در آن زمینه خاص با او کار کنید و به استاد نشان بدهید که پروفایل وی را به خوبی خوانده اید و میدانید استاد چه پروژهایی را انجام داده است و در حال انجام دادن چه تحقیقاتی می باشد. شما باید نشان دهید شناخت کاملی از استاد دارید و سپس به او بگویید که کدام مقاله ی وی را خوانده اید که الهام بخش شما برای ادامه تحصیل یا شروع تحصیل در این رشته شده است یا از کدام مقاله ی وی برای پروژه یا پروژه های خودتان استفاده کرده اید و چگونه. سعی کنید حتی الامکان جدید ترین مقاله های استاد و آن هایی که استاد مربوطه جزو اولین نویسنده هایش می باشد را بخوانید.
پاراگراف سوم
در پاراگراف آخر ایمیل لازم است از استاد برای وقتی که گذاشته است و ایمیل شما را خوانده است، تشکر کنید و به فایل هایی که به ایمیل خود پیوست کرده اید اشاره کنید. پیوست های ایمیل شما میتواند علاوه بر رزومه ی شما، وبسایت و یا پورتفولیوی شما باشد. اگر مقاله با سایتیشن خیلی خوب دارید هم بهتر است لینک گوگل اسکالر خودتان را قرار دهید. در پایان ایمیل از استاد درخواست کنید که با استفاده از اسکایپ و یا هر روش دیگری که استاد با آن راحت است با شما ارتباط برقرار کند تا شما بتوانید در مورد خودتان بیشتر به استاد توضیح دهید و از تجربه ها و دستاوردهایتان با استاد صحبت کنید.
از میان تمامی بخش های گفته شده برای ایمیل، مهمترین بخش ها شاید نوشتن پاراگراف های اول تا سوم ایمیل است، که به راحتی می توانید برای خود یک قالب تقریبا کلی آماده کنید و فقط بخش هایی از آن را برای هر استاد تغییر دهید.
به یاد داشته باشید که متن ایمیل شما نباید خیلی طولانی باشد. ممکن است استاد برای خواندن ایمیل شما 10 الی 20 ثانیه وقت بگذارد، پس بهتر است در همان جملات اولیه، بتوانید بسیار تاثیر گذار باشید و استاد را ترغیب کنید بیشتر ایمیل شما را بخواند و در نهایت نسبت به درخواست شما واکنش مثبت نشان دهد. حتما با یک زبان انگلیسی رسمی و متن رسمی درخواست خود را در ایمیل بازگو کنید. به یاد داشته باشید که بعد از طراحی این ایمیل اگر متوجه شدید که بدون انجام تغییرات در ایمیل، می توانید آن ایمیل را به اساتید زیادی ارسال کنید، حتما یک جای کار ایراد دارد؛ یادتان باشد حتما برای هر پوزیشن و هر استادی، یک ایمیل منحصرا مخصوص به همان استاد یا پوزیشن خاص تهیه کنید. برای اطمینان حاصل کردن از این موضوع که ایمیل شما برای استاد بسیار خوب و مناسب باشد، می توانید نوشتن ایمیل های خود را به تیم اپلای پلاس بسپارید تا بدون هیچ نگرانی بتوانید اولین قدم در روند اپلای خود را بردارید و اپلایی بی دردسر، راحت و تضمین شده ای داشته باشید.