Recommendation Letter و یا Reference Letter نامهای است از طرف استاد که فعالیتها و ویژگیهای متقاضی را تایید و استاد، متقاضی را به دانشگاه مقصد توصیه میکند. بعضی از اساتید به دلیل مشغله زیاد خود از نگارش این نامه سر باز میزنند و لذا متقاضی مجبور به نگارش این نامه شده تا استاد فقط آن را امضا و یا به دانشگاه مقصد ارسال کند. اپلای پلاس این نامه را به خوبی و به دور از افراط و تفریط نگارش خواهد کرد. لازم به ذکر است ارسال و یا امضا نامه از طریق شخص استاد صورت میگیرد و اپلای پلاس صرفا نگارش را به عهده خواهد گرفت.
4.7/5
سطح کلی رضایت کاربران
4.9/5
سطح رضایت از پاسخگویی
4.6/5
کیفیت نگارش توصیه نامه
4.8/5
سرعت در پاسخگویی
1- پرداخت را انجام دهید.
2- در پروفایل خود فرم مربوطه را پر فرمایید. لطفاً در قسمت ارتباط با اساتید حتما دروس، پروژه ها و نوع ارتباط و همچنین نقاط قوتی که میخواهید از طریق استاد ارائه گردد را ذکر فرمایید. میتوانید به منظور ارائه بهتر خدمات، رزومه خود را در قسمت تیکتینگ برای مجری ارسال فرمایید.
3- مجری شما از طریق تیکتینگ در ارتباط خواهد بود تا تمامی سوالات شما را پاسخ دهد یا در صورت نیاز برای تکمیل توصیه نامه از شما اطلاعاتی فرای فرم مورد نظر بگیرد.
4- در انتها فایل برای شما آپلود شده و شما میتوانید درخواست ادیت داده یا مدرک را تایید فرمایید.
5- لطفا در نظر داشته باشید پس از 5روز کاری در صورت عدم تایید/تایید از طرف اپلای پلاس مدرک مورد نظر مورد تایید شما تلقی میگردد.
در صورت نیاز به انجام زودتر از موعد ذکر شده حتماً از قبل با تیم اپلای پلاس هماهنگ فرمایید. اپلای پلاس ممکن است در زمانی کمتر از زمان ذکر شده خدمات را انجام دهد و یا انجام خدمات تا زمان حداکثر ذکر شده به طول انجامد. مسئولیت برنامه ریزی زمان درخواست با متقاضی است.
با توجه به اینكه پیگیری سفارش شما بایستی از طریق حساب کاربری انجام شود، لطفاً ابتدا وارد حساب کاربری شوید و سپس اقدام به ثبت سفارش فرمایید.
توصیه نامه تحصیلی، برگرفته از Recommendation Letter یا Reference Letterاز طرف معلمان یا اساتید دانشگاه در وصف دانشجویی که برای پذیرش در برنامه ی یک دانشگاه یا کالج درخواست می كند نوشته می شود و در فرایند اخذ پذیرش از دانشگاه، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هنگامی که شما متقاضی پذیرش در برنامه های یک کالج یا دانشگاه می شوید، معمول است که این موسسات از یک تا سه توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) را از شما درخواست کنند. در حالی که برخی از قوانین سختگیرانه در مورد اینکه چه کسانی باید توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) بنویسند وجود دارد، برخی دیگر راحت تر هستند و حتی، برخی از دانشگاه ها و مؤسسات توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) را به عنوان یک گزینه اختیاری برای فرایند اپلای قرار می دهند. این توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) در صورت نیاز، برای کمیته ی پذیرش دانشکده بسیار مهم است و به آن ها کمک می کند تا یک دیدگاه جامع و کلی تر نسبت به دانشجو و نحوه عملکرد وی در دانشگاه قبلی داشته باشند. در حالی که فرم های اپلیکیشن اغلب دارای نمرات آزمون می باشند، توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) به کمیته پذیرش ویژگی های شخصی تری از دانشجو را نسبت به نمرات وی در آزمون های مختلف ارائه می دهد. در ادامه، ما به آنچه اعضای کمیته پذیرش در یک توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر)، به دنبال آن می گردند، نگاه دقیق تری خواهیم داشت. همچنین، مراحلی را برای کمک به شما در نوشتن یک توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) مؤثر ارائه می دهیم.
توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) سندی است که ویژگی های شخصیتی و اخلاقی فرد را برای کمک به کمیته پذیرش در روند درخواست دانشجو توصیف می کند. دانشجو ممکن است از آن برای کمک به ورود به یک برنامه علمی یا شغلی استفاده کند. توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) اغلب باید توسط کسی که با دانشجو در یک مکان دانشگاهی یا حرفه ای وقت گذرانده است، نوشته شود. مثلا استاد راهنمای یک دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد. توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) به دانشگاه ها یا شرکت ها، یک مرجع در مورد صلاحیت های متقاضی، از جمله مهارت ها، نقاط قوت، اهداف و موفقیت های آن ها می دهد.
اعضای کمیته ی پذیرش کالج ها و دانشگاه ها در توصیه نامه های تحصیلی به دنبال نقاط قوت، خصوصیات شخصی، دستاوردهای حاصل از زحمات دانشجویان و اینکه آیا آن ها شخصاً توسط یک مربی، استاد یا کارفرمای قابل اعتماد توصیه می شوند یا خیر، می گردند. دانشگاه ها همچنین به دنبال شواهدی هستند که نشان دهنده ی رشد و عملکرد قوی دانشگاهی دانشجو با بیان نمونه های خاصی از چگونگی بدست آوردن این توانایی ها می باشند. همچنین ممکن است به علائم تمایل و علاقه ی دانشجویان برای سخت کوشی و یادگیری در سطح بالا نیز توجه کنند.
اکثر اعضای کمیته پذیرش دانشگاه ها به ویژه دانشگاه های خصوصی تأکید می کنند که روند کار آن ها جامع است و به جای تمرکز روی نمرات و نتایج آزمون های دانشجو، به دنبال این هستند که دانشجو را به عنوان 'یک فرد کامل' بشناسند. از آنجا که آن ها به ندرت دانشجویان را به صورت حضوری ملاقات می کنند، توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر)، همراه با انگیزه نامه شخصی خود دانشجو، نقش بزرگی در بازتاب کیفیت فکری و شخصی وی در ذهن اعضای کمیته پذیرش خواهد داشت. به همین دلیل توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) از معلمان و استادان به ویژه استادانی که دانشجویان خود را به خوبی می شناسند، ارزش زیادی در روند اپلای و نتیجه ی پذیرش دارند. نامه ای که بیانگر حمایت بالقوه از دانشجو است و همچنین نقاط قوت چشمگیر دانشگاهی و شخصیتی دانشجو را برجسته می کند، می تواند تأثیر بسیار زیادی در شانس پذیرش دانشجو داشته باشد.
توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) از طرف اساتید برای بیان نقاط قوت و ویژگی های دیگر دانشجو که پیشتر ذکر شده است، نوشته می شوند. برخی از اساتید ممکن است خودشان برای دانشجو توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) بنویسند درحالی که برخی دیگر ممکن است وقت انجام این کار را نداشته باشند که در اینصورت از دانشجو می خواهند خودشان توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) را تهیه کنند و آن ها فقط آن را امضا کنند. مزیت نوشتن توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) توسط خود دانشجو این است که اولا دانشجو بر توانایی ها و نقاط قوت خودش بیشتر واقف است و ثانیا وقت بیشتری برای تهیه و تنظیم توصیه نامه دارد؛ بنابراین بهتر است توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) را خودتان با دقت هرچه تمام تر بنویسید و برای تایید، در اختیار استاد مربوطه قرار دهید. چند مرحله وجود دارد که می توانید برای ایجاد یک توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) مؤثر دنبال کنید، که در ادامه به توضیح آن ها می پردازیم.
توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) باید یک سابقه مثبت و پرشور از توانایی های دانشجو از نظر شخصی و دانشگاهی باشد. داشتن رزومه دانشجویی می تواند یادآور بزرگترین نقاط قوت و دستاوردهایتان باشد که می توانید آن ها را در توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) توضیح دهید. لازم است برخی اطلاعات کلیدی از استاد را در ابتدای متن توصیه نامه (ریکامندیشن لتر)، ماننئ آنچه خواهیم گفت، ذکر کنید. بعد از نوشتن عنوان اولیه مثل (To whom it may concern)، حتماً موارد زیر را در متن توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) خود بگنجانید:
نام و مقام استاد: استاد و مدارک تحصیلی وی را معرفی کنید، اعتبار ایشان به عنوان راهنمای شما در امر تحصیلی، به کمیته پذیرش نسبت به شما ایده ی ارزشمندی را ارائه می دهد. در ابتدای توصیه نامه (ریکامندیشن لتر)، مشخص کنید که استاد چه کسی هست و چگونه واجد شرایط صحبت از طرف شما می باشد. عنوان شغلی وی را، مانند موضوعی که تدریس می کند یا دوره خاصی که به شما آموزش داده است، ذکر کنید. شما میتونید عنوان را در انتها بیارید به عنوان signature نامه خود، اما بهتر است اشاره کوتاهی نیز در ابتدا بشود.
استاد چگونه دانشجو را می شناسد: معرفی استاد را با بحث در مورد اینکه چه مدت و چقدر شما را می شناسد و در چه زمینه ای این آشنایی صورت گرفته است ادامه دهید. مستقیماً نقش استاد را در حرفه ی دانشگاهی خودتان مشخص کنید. همچنین می توانید یک سری توضیحات به عنوان اولین برداشت های استاد از شما و روش هایی که او در این مدت شاهد بوده که شما به پیشرفت خوبی رسیده اید را از زبان استاد توصیف کنید و همچنین بیان کنید که چگونه، استاد را در کلاس درس، وظایف و سایر مسئولیت های دانشگاهی تحت تأثیر قرار داده اید.
دستاوردهای دانشگاهی و مهارت های فنی دانشجو با مثال (های) خاص و خصوصیات شخصی و مهارت های نرم با مثال (های) خاص (مانند مهارتهای ارتباطی، توانایی کار گروهی، خلاقیت و … ): ابتدا، لیستی از دستاوردهای دانشگاهی، فعالیت های فوق برنامه و معدل خود را تهیه کنید. همه ی آن ها و پیشینه ی حرفه ای یا دانشگاهی خود را در توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) ذکر کنید. همچنین درباره برنامه و رشته ای که متقاضی آن هستید، اطلاعات کافی را کسب کنید. این اطلاعات به شما کمک می کند توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) را منحصرا برای همان برنامه و رشته، تنظیم کنید. در این میان به یاد داشته باشید که هدف شما این است که نشان دهید از حمایت استاد بهره مند هستید. در مورد دلایل اپلای خود برای رشته ی مورد نظر و آنچه را که می خواهید در آینده به دست بیاورید و آنچه را که درصورت داشتن این فرصت به دست خواهید آورد، در توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) از زبان استاد بیان کنید. میتونید خیلی ساده به ادامه تحصیل اشاره کنید. اگر استادتون خیلی براتون انرژی نمیذاره بهتره یه فرمت جنرال بنویسید و از برنامه و رشته خاصی حرف نزنید و در این جملات بیشتر به ادامه تحصیل اشاره کنید.
چگونه سوابق دانشجو پس از اخذ پذیرش برای دانشگاه مفید خواهد بود: شناختن پیشینه، رسالت و ارزش های دانشگاهی که برای آن اپلای می کنید، می تواند مفید باشد. در صورت امکان، همان خصوصیات یا ارزش هایی را در توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) ذکر کنید که برای دانشگاه از همه مهمتر است. بسیاری از دانشگاه ها و کالج ها غالباً به دنبال کاندیداهایی هستند که معتقدند می توانند در این موسسات نقش موثری داشته باشند. کمیته پذیرش ممکن است بخواهد بداند آیا دانشجو می تواند به کلاب ها و انجمن ها بپیوندد، در آموزش آن ها فعال باشد و به همسالان خود کمک کند؟ موفقیت بالقوه خود را با نشان دادن مشارکت هایی که در دانشگاه یا مدرسه قبلی خود داشته اید، (از زبان استاد) نشان دهید. از جمله مواردی از قبیل:
1رشته های ورزشی
2شرکت در مسابقات
3فعالیت های داوطلبانه
4پروژه های فردی یا گروهی
5عضویت در کلاب ها و انجمن ها
6سمینار ها و فرصت های سخنرانی عمومی
7رشد دانشگاهی، مانند نمرات بهبود یافته یا حفظ شده
8نقش های رهبری، مانند کاپیتان تیم یا دبیر یک انجمن دانشجویی
یک بیانیه توصیه رسمی از طرف استاد: این <بخش، بخش اصلی توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) است و باید از طرف استاد چند جمله درباره ی توصیه ی وی از خودتان بنویسید. مثلا من بین دانشجوهایی که داشتم ایشون جز بهترین ها بوده و به شدت تاییدیه من را همراه دارد.
اطلاعات تماس استاد برای سؤالات بیشتر: در صورتی که کمیته پذیرش سؤال بیشتری راجع به توصیه و تجربه استاد با شما داشته باشد، بهتر است توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) خود را با اطلاعات تماس استاد، پایان بدهید. در نظر بگیرید که چند گزینه برای ارتباط با استاد وجود دارد، مانند شماره تلفنی که در آن می تواند در دسترس باشد و یا آدرس ایمیل وی، این اطلاعات را از استاد خود بگیرید. مرحله آخر توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) می تواند تاییدی بر اعتقاد دانشگاه در مورد توانایی های شما را نشان دهد و شما را به طور کامل برای برنامه یا جایگاهتان در دانشگاه مقصد تایید کند که ممکن است بر تصمیم کمیته پذیرش در انتخاب شما تأثیر مثبت بگذارد.
پس از تکمیل قسمت های گفته شده، توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) را با یک بیانیه اختتامیه و امضای استاد پایان دهید. همچنین شما می توانید اطلاعات استاد را پس از امضای وی، به خصوص اگر توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) را ایمیل می کنید، بنویسید.
ممکن است دانشگاه ازتون بخواد اسکن امضا شده ارسال کنید
ممکن است دانشگاه بخواد شما صرفاً اطلاعات تماسی را در فرم وارد کرده و خودشون به استاد ایمیل بزنن
ممکن است برای استاد لینک بفرستن
در تمام حالت های فوق خیلی ساده شما میتونید نامه ای که خودتون نوشتید را به استاد بدید که ایشان امضا یا ارسال کنن.
حواستون باشه از استادهایی با سطح علمی بالاتر در عین حال شخصی که براتون وقت بذاره توصیه نامه بگیرید.
نوشتن توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) به زبان انگلیسی می تواند کاری سخت یا وقت گیر باشد و مسلما نیازمند دقت زیادی است. همچنین طول توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) بهتر از یک صفحه باشد، شاید گنجاندن این همه اطلاعات از شما در چنین قالبی دشوار باشد. به یاد داشته باشید یک توصیه نامه (ریکامندیشن لتر) که به خوبی نگارش شده است می تواند تاثیر بسیار زیاد و مثبتی را روی نظر کمیته ی پذیرش از شما بگذارد. برای اطمینان حاصل کردن از این موضوع که توصیه نامه تحصیلی (ریکامندیشن لتر) و مقالات دیگر مربوط به اپلای شما، بهترین شانس را برای گرفتن پذیرش از دانشگاه مورد نظر شما دارند، استخدام یک نگارشگر حرفه ای را در نظر بگیرید. تیم اپلای پلاس، آماده کمک به شما در جهت امور اخذ پذیرش تحصیلی می باشد. شما می توانید پس ثبت سفارش خود برای توصیه نامه (ریکامندیشن لتر)، در کمتر از 4 روز به توصیه نامه ی حرفه ای و اختصاصی خودتان که توسط تیم مجرب اپلای پلاس نوشته شده است دسترسی داشته باشید و بدون نگرانی آن را برای تایید در اختیار استاد خود قرار داده و پروسه ی اپلای خود را شروع کنید یا ادامه دهید.