لیست اطلاعات کامل اساتید توسط نرگس دهقان

لیست اطلاعات کامل اساتید

لیست اطلاعات کامل اساتید هدف متقاضی به منظور شروع فرآیند مکاتبه با توجه به معیارهای درخواستی متقاضی (کشور، فیلد تحقیقاتی استاد، رنکینگ دانشگاه استاد و ...)
لیست اساتید شامل موارد زیر میباشد:
نام استاد، دانشگاه استاد، دپارتمان استاد، شهر استاد، کشور استاد، زمینه تحقیقاتی استاد، ایمیل استاد، وبسایت استاد

تعداد لیست اطلاعات کامل اساتید انجام شده توسط نرگس دهقان: 12

مراحل انجام :

1- تعداد استاد مد نظر را انتخاب و پرداخت را انجام دهید.

2- در پروفایل خود میتوانید به صورت جداگانه برای هر کشور تعداد استاد و زمینه تحقیقاتی متفاوت را انتخاب کنید. تعداد استاد داخل فرم شما بایستی در مجموع برابر تعداد اساتید سفارش شما باشد. لازم به ذکر است نیاز نیست برای هرکشور یا زمینه تحقیقاتی سفارش جدا ثبت کنید و همگی میتواند در یک سفارش ثبت شود. لطفا در هنگام پر کردن فرم هرنوع اطلاعاتی که به دقیقتر پیدا شدن اساتید شما منجر شود ارائه دهید. میتوانید به منظور ارائه بهتر خدمات، رزومه خود را در قسمت تیکتینگ برای مجری ارسال فرمایید.

3- مجری شما از طریق تیکتینگ در ارتباط خواهد بود تا تمامی سوالات شما را پاسخ دهد یا در صورت نیاز برای تکمیل لیست از شما اطلاعاتی فرای فرم مورد نظر بگیرد.

4- در انتها فایل برای شما آپلود شده و شما میتوانید درخواست ادیت (در صورت مغایرت لیست ارائه شده با لیست درخواستی) داده یا مدرک را تایید فرمایید.

5- لطفا در نظر داشته باشید پس از 5روز کاری در صورت عدم تایید/تایید از طرف اپلای پلاس مدرک مورد نظر مورد تایید شما تلقی میگردد.

تعداد اساتید درخواستی شما :

هزینه لیست اطلاعات کامل اساتید : 65,000 تومان (هر مورد)
زمان انجام : 13 روز پس از پر کردن فرم توسط متقاضی

در صورت نیاز به انجام زودتر از موعد ذکر شده حتماً از قبل با تیم اپلای پلاس هماهنگ فرمایید. اپلای پلاس ممکن است در زمانی کمتر از زمان ذکر شده خدمات را انجام دهد و یا انجام خدمات تا زمان حداکثر ذکر شده به طول انجامد. مسئولیت برنامه ریزی زمان درخواست با متقاضی است.

کد تخفیف : اعمال
مبلغ قابل پرداخت : 65,000 تومان

با توجه به اینكه پیگیری سفارش شما بایستی از طریق حساب کاربری انجام شود، لطفاً ابتدا وارد حساب کاربری شوید و سپس اقدام به ثبت سفارش فرمایید.

پیدا کردن استاد راهنما یا سوپروایزر

با فرا رسیدن فصل اپلای و پروسه ی استرس زا، دشوار و بعضا بسیار گران و پر هزینه ی آن، یک توصیه متداول که به دانشجویان می کنیم، ارسال ایمیل به اعضای دانشکده برای پیدا کردن استاد راهنما (سوپروایزر) در مؤسساتی است که قصد دارند به آن جا اپلای کنند. برای بعضی از دانشجویان ارسال این ایمیل ها بسیار استرس زا هستند و امیدواریم که این مطالب به همراه مطالب بخش "نگارش ایمیل اولیه" باعث شوند در این مسیر استرس کمتری پیدا کنید و آگاهانه مسیر اپلای خود را پیش ببرید.

استاد راهنما (سوپروایزر)، استادی است که بر تحقیقات شما و پیشرفت پایان نامه شما نظارت دارد. آن ها در طول تحصیلات شما، مشاوره، پشتیبانی و راهنمایی هایی را به شما را ارائه می دهند. اگر به یک برنامه تحصیلات تکمیلی مبتنی بر پایان نامه (تز بیس) علاقه مند هستید، ارتباط شما با استاد راهنما (سوپروایزر) مستقیماً روی موفقیت شما تأثیر خواهد گذاشت. نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که برای یافتن یک استاد راهنما (سوپروایزر) که با سبک تحقیق و یادگیری شما مطابقت دارد، وقت کافی بگذارید.

چرا باید به اساتید ایمیل بزنیم

در بسیاری از رشته ها، اساتید و اعضای هیئت علمی نقش مهمی در تعیین میزان پذیرش دانشجویان در دوره های کارشناسی ارشد و دکترا دارند. در این دوره ها، معمولا اعضای هیئت علمی به دنبال دانشجویانی هستند که دارای دانش، مهارت و علایق برای موفقیت در رشته ی خود باشند. در عین حال رشته های دیگری نیز وجو دارند که تصمیمات مربوط به پذیرش دانشجو توسط کمیته انجام می شود و اعضای هیئت علمی کمتر نقش ایفا می کنند. بسیاری از دانشجویان قبل از ارسال فرم های اپلیکیشن خود به دانشکده ها و بدون ارسال ایمیل به دانشکده در مقطع کارشناسی ارشد یا دکترا ابتدا توسط استاد راهنما (سوپروایزر) در رشته ی خود پذیرفته می شوند، بدین منظور آن ها لازم است تا لیستی از اساتید مرتبط با رشته ی تحصیلی خود را پیدا کنند و با ایمیل زدن به آن ها و متقاعد کردن آن ها برای همکاری با دانشجو یا جذب او در برنامه های خود، بتوانند پذیرش خود را در دانشگاه و توسط کمیته پذیرش تضمین کنند. همچنین بسیاری از سایت های دانشگاه ها، سایت هایی که در آن ها پوزیشن های در دسترس، وجود دارند و حتی سایت برخی از اساتید به روز نبوده و لازم است تا شما قبل از آنکه وقت و هزینه ی خود را برای اپلای کردن به آن دانشگاه ها و پوزیشن ها هدر بدهید، از اینکه آیا آن ها واقعا قصد جذب دانشجویان جدید را در برنامه های خود دارند یا خیر، اطمینان حاصل کنید. دلیل دیگر این است که، ممکن است شما انواع دیگری از اطلاعات مفید را حین ایمیل زدن به اساتید به منظور پیدا کردن یک استاد راهنما (سوپروایزر) مناسب برای خود بدست آورید. به عنوان مثال، یک استاد ممکن است در جواب ایمیل شما چیزی مانند این بنویسد که "من در حال حاضر دانشجوی جدید نمی گیرم، اما ما به تازگی یک عضو هیات علمی جدید را در همین حوزه استخدام کرده ایم، و شما ممکن است بخواهید با او همکاری کنید." یا ممکن است استاد به شما بگوید "هنگامی که اپلای می کنید، مطمئن شوید که گزینه XXX را انتخاب کنید، و این امر باعث می شود که شما برای یک بورس تحصیلی که مخصوصاً برای افراد با سابقه مانند شما باشد، واجد شرایط شوید." و بسیاری از اطلاعات مفید دیگر که برخی از آن ها حتی ممکن است شانس پذیرش شما را بالاتر ببرند.

حتی اگر پذیرش توسط تیم کمیته دانشگاه یا کالج انجام شود، ارسال ایمیل هنوز هم می تواند مهم باشد. به عنوان مثال، اعضای کمیته در تصمیم گیری های خود ممکن است این نکته را در نظر بگیرند که آیا استاد راهنما یا سوپروایزر برای محتمل ترین دانشجو برای پذیرش، به دانشجوی خود علاقه دارد یا خیر. یا ممکن است پس از ایمیل زدن متوجه شوید که هیچکدام از اعضای هیئت علمی و اساتید علاقه مند به یک برنامه خاص، در حال حاضر دانشجویان را برای آزمایشگاه یا دوره های خود نمی پذیرند. این امر می تواند در ورود شما به یک برنامه تأثیر بگذارد. علاوه بر همه ی این ها، اعضای هیئت علمی می توانند قبل از تصمیم گیری با کمیته تماس بگیرند و از آن ها بخواهند نگاهی دقیق به اپلیکیشن یک دانشجوی خاص بیندازند و پذیرش او را به اعضای کمیته پیشنهاد کنند.

آیا قبل از اپلای باید استاد راهنما (سوپروایزر) پیدا کنم؟

برای برنامه های دکترا و کارشناسی ارشد مبتنی بر پایان نامه (تز بیس)، بعضی از دانشگاه ها انتظار ندارند قبل از اپلای، استاد راهنما یا سوپروایزر پیدا کنید، در حالی که در برخی دیگر نیاز است. وبسایت های دانشگاه ها و مدارس تحصیلات تکمیلی که متقاضی ورود به آن ها هستید را چک کنید تا مشخص شود که داشتن استاد راهنما یا سوپروایزر قبل از اپلای، برای برنامه خود لازم دارید یا خیر. همچنین هماهنگ کننده های دانشجویان در دانشگاه ها و کالج ها قادر خواهد بود به سؤالات مربوط به نیازهای برنامه، روند پذیرش، مواد تکمیلی و فرصت های تأمین اعتبار مالی و بورسیه ها پاسخ دهند.

چگونه یک استاد راهنما برای دکترا پیدا کنیم؟

استاد راهنما یا سوپروایزر دکترای شما یکی از افراد با نفوذ در زندگی دانشگاهی شما خواهد بود. در طول دوره دکترا، استاد راهنمای شما نقش مربی، محرم اسرار، تشویق کننده و مشاور را ایفا می کند. استاد راهنما ها برای موفقیت در مقطع دکترا بسیار مهم هستند، بنابراین انتخاب دقیق و محتاطانه بسیار مهم است.

قبل از شروع ارزیابی استادان راهنمای بالقوه، شما باید ایده روشنی در مورد آنچه می خواهید تحقیق کنید، داشته باشید. از آنجایی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را دارید، احتمالاً برخی از علایق تحقیقاتی خود را از قبل مشخص کرده اید. استاد راهنمای شما باید کسی باشد که در یکی از این زمینه های مورد نظر شما تخصص کافی داشته باشد.

لیستی از اساتید راهنمای بالقوه آماده کنید

برای داشتن لیستی از اساتید اعضای هیات علمی، با توجه به معیار های خود، مانند کشور هدف، دانشگاه های مورد نظر، کشوری که می خواهید در آن به تحصیل بپردازید و همچنین فیلد تحقیقاتی یا ریسرچ اینترست های استاد و موارد دیگر که در ادامه توضیح می دهیم، از سایت اپلای پلاس این سرویس را سفارش دهید، لیست اساتید مرتبط با معیارهای مورد نظر شما ظرف مدت یک الی دو هفته در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

پس از تهیه این لیست اولیه، زمان آن رسیده است که آن را با دقت بسیار زیادی بررسی کنید. در مورد هر شخص موجود در لیست خود مطالعه کنید. آیا آن ها هنوز هم یک پژوهشگر فعال هستند؟ آیا آن ها هنوز هم در موضوع تحقیقاتی مورد علاقه ی شما کار می کنند؟ آیا آن ها در حال حاضر نیز بر دانشجویان نظارت می کنند؟ معیارهای پذیرش برای موسسه ای که در آن مشغول به کار هستند، چه می باشد؟ پاسخ به این سؤالات احتمالاً چند استاد راهنما (سوپروایزر) را از لیست شما حذف خواهد کرد و شما را برای مراحل بعدی آماده می کند.

مواردی که درمورد یک استاد راهنما باید در نظر بگیرید

هنگامی که فکر می کنید استاد راهنما (سوپروایزر) مناسبی پیدا کردید، حتماً CV آن ها را مرور کنید، با استاد راهنمای منتخب و دانشجویان قبلی آن ها ارتباط برقرار کنید تا بتوانید از نحوه ی کار با آن ها مطلع شوید.

تخصص - آیا استاد راهنمای منتخب در حوزه تحقیق مرتبط با شما فعالیت می کنند؟

تجربه - آیا آن ها سابقه ی نظارت و استاد راهنما بودن برای دانشجویان دیگر را داشته اند؟

در دسترس بودن - آیا استاد راهنماهای منتخب دانشجویان جدید را می پذیرند؟ چند بار با شما ملاقات خواهند کرد؟

تحقیقات / مقالات – مقاله هایی از استاد راهنمای منتخب که چاپ شده اند چیست ؟ تحقیقات آن ها چقدر فعال است؟

شخصیت و مهارت های بین فردی - چقدر خوب با استاد راهنمای منتخب کار خواهید کرد و جور خواهید شد؟

با آن ها تماس برقرار کنید

آسانترین راه برای نزدیک تر شدن به افراد در لیست اولیه ی استادان راهنمای احتمالی شما، ارسال یک ایمیل سریع برای آن ها است. برای ایجاد حسن نیت، این ایمیل باید به خوبی نوشته شده باشد و همچنین مختصر و شخصی سازی شده برای گیرنده باشد. ایمیل شما باید:

به طور واضح بیانگر علاقه شما برای همکاری با استاد راهنمای منتخب باشد.

سوابق تحصیلی و علایق پژوهشی شما را شرح دهد.

توضیح دهد که چرا استاد راهنمای منتخب فرد کاملی برای نظارت بر شما می باشد. (با استناد به کار استاد راهنما)

حاوی بودجه مورد نظر شما برای پیوستن به برنامه باشد.

و بسیاری از موارد دیگر که در بخش نگارش ایمیل اولیه شرح داده شده است.

اگر پس از مدت دو هفته از ارسال ایمیل به استاد راهنما (سوپروایزر)، از او ایمیلی در جواب دریافت نکردید، یک ایمیل به منظور پیگیری ارسال کنید. اگر ظرف دو هفته دیگر جوابی دریافت نکردید، سراغ استاد راهنمای دیگری بروید. دلایل زیادی وجود دارد که اساتید به شما جواب نمی دهند؛ آن را شخصی نگیرید!

مصاحبه با استاد و ملاقات با او

هنگامی که یک استاد پاسخ می دهد که به شما و پروژه شما علاقه مند است، احتمالاً می خواهد شما را ملاقات کند (چه به صورت حضوری و چه به صورت مجازی در Skype). این جلسه مصاحبه، به استاد راهنمای بالقوه شما اجازه می دهد تا در مورد شما اطلاعات بیشتری کسب کند و مشخص کند که آیا شخصیت و ویژگی های شما برای کار با او مناسب هستند یا خیر. آن ها سؤالات زیادی را از شما خواهند پرسید و به همین ترتیب، شما نیز بهتر است سؤالاتی را برای آن ها تهیه کنید تا بتوانید تصمیم بگیرید که آیا واقعاً می خواهید با آن ها همکاری کنید و تحت نظر آن ها مدرک دکترا بگیرید یا خیر. سؤالات مرتبط عبارتند از:

خصوصیات یک دانشجوی دکترای موفق چیست؟

از دانشجویانی که بر آن ها نظارت می کنید چه انتظاری دارید؟

دانشجویان گذشته شما اکنون چه می کنند؟

در حال حاضر بر چه تعداد دانشجو نظارت می کنید؟

چقدر وقت برای من دارید؟

نظر شما در مورد پروپوزال تحقیق من چیست؟

آیا برنامه ای برای برنامه ریزی در طول مدتی که می خواهم مدرک دکترای خود را بگیرم، دارید؟

پاسخ این سؤالات در مورد استاد راهنما و سبک نظارت وی اطلاعات زیادی را به شما می دهد. انتخاب استاد راهنما (سوپروایزر) یک انتخاب شخصی است و هر متقاضی نسبت به دیگر متقاضیان کیفیت های مختلفی را ارزشیابی می کند. به طور کلی، استاد راهنمای شما باید شخصی باشد که شما با او جور باشید، به راحتی در دسترس باشد، از سطح بالا و سابقه انتشار خوبی برخوردار باشد و درباره ی پروژه شما مشتاق باشد.